Resa med bingorum

Den som vågar ge sig ut på resa med vänner från nätet kommer aldrig att ångra detta då det rör sig om en bingoresa. Bingoresor blir alltmer populära och de går ut på att man reser till en trevlig destination där man även spelar bingo. Beroende på resa och arrangör så kanske man spelar bingo en stund på morgonen för att sedan göra annat och komma tillbaka till bingoborden på kvällen. När man sitter vid poolen en varm natt vid Medelhavet och dricker drinkar och spelar bingo så känns livet bra att leva.

Välj rätt bingorum

För att få resorna som kommer att passa dig så ska du förstås välja ett bingorum som du kommer att trivas med. Här är det bara att testa sig fram. Läs recensioner av bingosajter som erbjuds på svenska och se om du trivs med deras spel och medlemmar. Ibland så kan en större sajt vara det bästa valet medan andra trivs bättre på små sajter där man snabbt lär känna merparten av medlemmarna. Det är viktigt att du upplever att det verkligen finns ett community för det är via detta som resorna och aktiviteterna kommer att erbjudas.

Res när du är redo

Du behöver inte hoppa på första bästa bingoutflykt. Du kan först spela på sajten och lära dig mer om de som är med och kanske läsa om deras senaste resa. När du väl känner att du har lite vänner via sajten och att du är redo att komma med så kan du anmäla ditt intresse. Sedan är det bara att hoppa på bussen till flygplatsen och komma med på en utflykt som är som ingen annan.

Vinn resan eller betala

För det mesta så får man betala för att komma med på den här typen av resa men man kan även ha tur och vinna den. Bingosajter kan köra med kampanjer inför sina resor så att en del av deltagarna får komma med gratis. Även om man får betala så är chansen att man får ett bra pris för det hela mycket god. Då man reser i grupp så får man ju rabatter som gör att det hela blir mycket billigare för varje deltagare. Glöm inte bort att berätta för dina vänner om din bingoresa så att de också kan komma med när det blir dags nästa gång.